Aktuality
Populárny článok

Mesto ocenilo našich najlepších zdravotníkov

poradna

Mesto Zlaté Moravce udelilo ocenenia pre najlepších lekárov a zdravotníckych pracovníkov za rok 2021. Ceny boli odovzdané v pondelok 27. júna 2022 v obradnej sále Mestského strediska kultúry a športu.

Ceny boli odovzdané na základe doručených návrhov, z ktorých boli vybraní tí najlepší. Laureátov ocenenia vyberala Komisia sociálna, zdravotná a bytová pri Mestskom zastupiteľstve v Zlatých Moravciach.

Plakety zdravotníkom odovzdal primátor Zlatých Moraviec Dušan Husár spoločne s členkou Komisie sociálnej, zdravotnej a bytovej Erikou Kukučkovou. „Všetci z vás ocenených ste zasvätili prácu pomoci druhým, prijali kódex svojich profesií. Profesionalita, erudovanosť, odbornosť nech sú hlavnými znakmi vašej práce. Práce, ktorá je vaším poslaním. Veď práve svojou obetavou prácou, svojím prístupom k chorým posilňujete imidž lekára a sestry a zdravotného pracovníka, pestujete svoju zdravú sebadôveru, ale aj celkovo podporujete imidž zdravotnej starostlivosti v našom meste,“ povedala zdravotníkom Erika Kukučková. Zároveň im popriala do ďalších rokov veľa zdravia, pokoja a radosti.

Ocenenie získalo päť osobností: MUDr. Jarmila Dekrétová, Mgr. Jarmila Barátová, Mgr. Jana Harangozová, Anna Sukupová a Margita Pružinská.

Súčasťou programu bolo i hudobné vystúpenie. Zahrali žiaci Základnej umeleckej školy v Zlatých Moravciach.

Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button